Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Άφαντος ο υφυπουργός

     Την Τρίτη 12 Απριλίου στις 9.00 το πρωί,είχε προγραμματιστεί η επίσκεψη του υφυπουργού Υγείας,Μιχάλη Τιμοσίδη, στο 7ο Νοσοκομείο του ΙΚΑ,για να συνομιλήσει και να «εφησυχάσει» τους εργαζόμενους σχετικά με το θέμα της συγχώνευσης-κατάργησης του Θεραπευτηρίου.
    Από τις 8.30 κιόλας το πρωί αρκετά μέλη της Επιτροπής Ενάντια στο Κλείσιμο Νοσοκομείων παρευρέθηκαν στην είσοδο μοιράζοντας προκηρύξεις ενάντια στις συγχωνεύσεις-καταργήσεις των νοσοκομείων και ενημερώνοντας τον κόσμο για το μέλλον του 7ου Θεραπευτηρίου ΙΚΑ .
     Ο διευθυντής του Νοσοκομείου φανερά θορυβημένος από την κινητοποίηση της Επιτροπής,εμφανίστηκε  μαινόμενος να πιέζει τους εργαζόμενους, που βρίσκονταν κάτω ,να επανέλθουν στις θέσεις τους,ενώ ζητούσε επίμονα να διαλυθεί η συγκέντρωση,διότι διαφορετικά δε θα ερχόταν ο υφυπουργός!
    Σε συνομιλία του με την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του 7ου Νοσοκομείου,απαίτησε να του δοθεί η διαβεβαίωση πως δε θα γίνονταν φασαρίες από τους συγκεντρωμένους και διεμήνυσε πως αν δεν ερχόταν ο Μ.Τιμοσίδης θα ήταν υπεύθυνο το Σωματείο!!!!!
    Οι ώρες περνούσαν και ο υφυπουργός...άφαντος!
Φαίνεται πως…..είχε  ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ!!!

     Η οργή του λαού είναι πλέον δεδομένη και ο τρόμος τους να βρεθούν ανάμεσα σ’αυτόν,δηλώνει τη μεγάλη τους ήττα!
Εμείς συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά,αποφασιστικά,μαχητικά ώστε να μην επιτρέψουμε να κλείσει κανένα νοσοκομείο!
   Ας γίνουμε ο φόβος τους!

Η ΑΝ.Α.Σ.Α συμμετέχει στην Επιτροπή Ενάντια στο Κλείσιμο Νοσοκομείων-Να μην κλείσει το 7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ.
Μοίρασμα προκηρύξεων από την ΑΝ.Α.Σ.Α και συναγωνιστές της Επιτροπής.
Όχι στις συγχωνεύσεις-καταργήσεις νοσοκομείων και σχολείων

Ενημέρωση και οργάνωση της αντίστασης